Konyhafőnök helyettes

FŐBB FELADATAI

  • az ételek elkészítése,
  • büfé főzése helyben fogyasztásra,
  •  á la carte ételek készítése helyben fogyasztásra,
  • nyersanyagok előkészítése, feldolgozása,
  • árurendelés
  • leltárban való részvétel
  • nyersanyagok gazdaságos felhasználása, illetve ennek betartatása
  • konyhafőnök távollétében a konyha irányítása
  • gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása,
  • HACCP előírások betartatása/betartása
  • HACCP dokumentáció naprakészen történő vezetése

ELVÁRÁSUNK VELED SZEMBEN

  • szakirányú végzettség,
  •  többéves, azonos munkakörben szerzett gyakorlat,
  • elkötelezettség a szálloda céljai iránt,
  • önálló munkavégzés,
  • igényesség, pontosság,
  • megbízhatóság

AMIT KÍNÁLUNK NEKED

  • egy igazán jó csapattal való együttműködést,
  • egész éven át tartó munkalehetőséget,
  • munkába járás támogatása,
  • stabil, megbízható munkahelyet,
  •  fejlődést,
  • jókedvet, humort, lendületet

Jelentkezés módja

Fényképes önéletrajzokat a megpályázni kívánt munkakör megjelölésével az alábbi e-mail címre várjuk: chef@bonvital.hu