Szakács

FŐBB FELADATAI

  • az ételek elkészítése,
  • büfé főzése helyben fogyasztásra,
  • á la carte ételek készítése helyben fogyasztásra,
  • nyersanyagok előkészítése, feldolgozása,
  • gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása,
  • HACCP előírások betartása

ELVÁRÁSUNK VELED SZEMBEN

  • szakirányú végzettség,
  • többéves, azonos munkakörben szerzett gyakorlat,
  • elkötelezettség a szálloda céljai iránt,
  • önálló munkavégzés
  • igényesség, pontosság
  • megbízhatóság

AMIT KÍNÁLUNK NEKED

  • egy igazán jó csapattal való együttműködést,
  • egész éven át tartó munkalehetőséget,
  • stabil, megbízható munkahelyet,
  • fejlődést,
  • jókedvet, humort, lendületet

Jelentkezés módja

Fényképes önéletrajzokat a megpályázni kívánt munkakör megjelölésével az alábbi e-mail címre várjuk: chef@bonvital.hu