A BONVITAL SPA FILOZÓFIÁJA

GYÓGYSZEREKRE NINCS MINDIG SZÜKSÉG, DE A GYÓGYULÁSBA VETETT HITRE IGEN.

Már az ókori egyiptomi kultúrában is jellemző volt, hogy az emberek a hosszantartó szépségért és egészségért számos szépészeti trükköt használtak. A helyes, egészséges táplálkozás, mint jól megválasztott életmód nagyban befolyásolja a
boldogságunkat.

A holisztikus világszemléletnek köszönhetően magától értetődőnek találták már az ókorban, hogy az emberek maguk is részeik annak az ökológiai egységnek, amelyet a föld és a természet nyújt. Ismerték, megélték, használták a természeti és természetfeletti finom energiákat.

A „gyógyszert” közvetlen környezetükben találták meg, élelmükben, fűszereikben, gyógynövényeikben és évezredek tapasztalataira támaszkodva alkalmazták őket.

Világszemléletükből adódóan felhasználták a fizikai test és a környezetük kölcsönhatásából származó bioenergetikai és finomenergetikai folyamatokat.

A világszerte ismert hévízi-tó Európa legnagyobb gyógyhatású melegvizes tava, mely idevonzza a gyógyulni vágyókat. A különböző mozgásszervi megbetegedések (reumatológiai, ortopédiai, műtétek, balesetek) kezelésére hatásos segítséget nyújt a gyógytó, de emellett nőgyógyászati és bőrgyógyászati megbetegedések kezelésére is alkalmas. Dr. Moll Károly 1953-ban hozta létre Magyarországon a súlyfürdő kezelést. A természetes gyógytényezők hatékonysága mellett a közel 200 éves orvosi hagyomány eredményeként kialakított elektro, mechano és balneo terápiák rendkívül népszerűek. A gyógyvíz jótékony hatásai mellett kiválóan alkalmas ivókúrára is. Szállodánkban megtalálható a kuriózumként ismert iszap, Hévíz kincse.
Filozófiánk a természet erejét hangsúlyozza, melyben segítséget nyújt az egyedülálló, kiváló minőségű, nemzetközileg is elismert okleveles aroma és szépségterapeuta Feller Adrienne nevéhez fűződő magyar termékcsalád, amit azon vendégeinknek ajánlunk, akik szeretik a természetes alapanyagú és minőségű termékeket.

Pihenni és relaxálni vágyó vendégeink számára szauna és wellness világunk teljes kikapcsolódást nyújt, ahol különböző élményelemekkel igyekszünk kiszakítani Önöket a mindennapokból.

Harmónia és kikapcsolódás várja annak a különleges élménynek köszönhetően, amit a wellness részlegünk nyújt. Kényeztesse magát a nyugalom oázisában, amely kompromisszumok nélküli luxust kínál a szolgáltatások magas minőségén és a gyönyörű belső dizájnon keresztül.

Sportolni vágyó vendégeinket korszerű gépekkel felszerelt fitness-teremmel várjuk. Emellett figyelmükbe ajánljuk különlegességnek számító vízi futópadunkat is, mely hatékonyan segíti a rehabilitációt, illetve erőnléti célokra is kiválóan alkalmazható.

Bízunk benne, hogy kezeléseinket követően teljes testi- és lelki megújulásban lesz részük!