SPA kezelések

Svédmasszázs – 20 perc – 7 500 Ft
A 20 perces svédmasszázs egy masszázsízelítő kezelés, ami a lábak és a hát masszázsát tartalmazza. Kérésre a kezelést illatmentes natúrkrémmel, vagy illatmentes aloeverás olajjal végezzük!

 

Frissítő lábmasszázs – 20 perc – 7 500 Ft
A masszázs jótékony hatásaival frissíti fel az elnehezült, fáradt lábakat. A kezelés a combokat és a lábakat célozza meg, nem tartalmaz talp masszázst! (Visszeres lábakra nem javasolt!)
Kérésre a kezelést illatmentes natúrkrémmel, vagy illatmentes aloeverás olajjal végezzük!

 

Hátmasszázs – 30 perc – 11 900 Ft
A nyaktól a derékig terjedő masszázskezelés a feszes izmok lazításával javítja a közérzetet és csökkenti a hát vagy derék fájdalmakat.
Kérésre a kezelést illatmentes natúrkrémmel, vagy illatmentes aloeverás olajjal végezzük!

 

Illóolajos masszázs – 30 perc – 11 900 Ft
Az aromaterápia és a relaxáló masszázs stresszoldó hatását ötvözi egy kezelésben, a vendég által kiválasztott illóolajjal. Kellemesen ellazítja a feszes láb- és hátizmokat.

 

Páros illóolajos masszázs – 30 perc – 20 000 Ft / 2 fő
Az aromaterápia és a relaxáló masszázs stresszoldó hatását ötvözi egy kezelésben, megosztva ezt párjával, barátjával vagy testvérével.

 

Szőlőmagolajos egésztest masszázs – 40 perc – 15 800 Ft
A szőlőmagolaj sejtregeneráló, keringésfokozó és méregtelenítő hatását fokozza egy kellemes, egész testre kiterjedő, relaxáló masszázzsal, ami teljes ellazulást és feltöltődést eredményez.

 

Csokoládés vitalizáló egésztest masszázs – 50 perc – 19 600 Ft
Pihentető, stressz oldó masszázs, csokis masszázskrémmel, ami eredeti holland kakaót, olívaolajat, shea- és kakaóvajat tartalmaz. Ezzel javítja a bőr anyagcserét, fokozza a salakanyagok távozását a szervezetből.

 

Intenzív egésztest masszázs – 50 perc – 18 600 Ft
A feszes, kötött izmok oldására szolgáló, intenzív, erősebb masszázs típus, ami a lábak, hát és karok átmasszírozását tartalmazza. Kifejezetten ajánljuk sportolóknak is!
Kérésre a kezelést illatmentes natúrkrémmel, vagy illatmentes aloeverás olajjal végezzük!

 

Fájdalomcsillapító kecskevajas hátmasszázs – 30 perc – 13 800 Ft
Fájdalomcsillapító kecskevajas egésztest masszázs – 50 perc – 20 000 Ft
Egész testre kiterjedő, vitalizáló masszázs. Hatékonyságát az egyedülálló kecskevajas masszázskrém fokozza, ami csökkenti az izom fájdalmakat, lazítja a feszes izmokat és felfrissít.

Komplex manuál terápia

  • Nyak-váll – 30 perc – 13 800 Ft
  • Nyak-váll-hát – 50 perc – 20 500 Ft
  • Nyak-váll-hát-lábak – 60 perc – 22 600 Ft

Intenzív, mély kezelés, ami a manuális technikák ötvözésével fokozza a gyógyhatást. A lágyrészekre ható kezelést gyógytornász, TMI terapeuta végzi, speciális – Richelli® – eszközök segítségével. (Nem csontkovácsolás!)
Kifejezetten ajánljuk sportolóknak! A kezelést minden esetben anamnézis lap kitöltése előzi meg!


Egyéni gyógytorna – 30 perc – 9 500 Ft
Személyre szabott, probléma specifikus gyógytorna kezelés, mely során az egyes mozgásszervi panaszokat, legyen az akut vagy krónikus, esetleges sérüléseket, hatékonyan kezelünk.


Aromatangentor – 20 perc – 10 500 Ft
A masszázst vízsugárral végezzük a speciális kombinált kádunkban. A vízsugárral érjük el a nyirok- és vérkeringés fokozást, az izmok ellazulnak. A kezelés szőlőmagolajos aromaolajat tartalmaz, ezáltal a kezelés sejtregeneráló, keringésfokozó és méregtelenítő hatása fokozódik. A kezelést minden esetben anamnézis lap kitöltése előzi meg!


Váltófürdő – 20 perc – 7 200 Ft
A váltakozó meleg- és hidegvizes vízsugarak hatására javul a keringés és a vegetatív idegrendszer működészavaraival összefüggő végtagi panaszok is csökkennek. Fáradt, nehéz láb, túlterhelés következményeinek enyhítésére is alkalmazható, a karokon is. Gyulladásos állapotban, sebek esetén nem alkalmazható!


Kénfürdő – 20 perc – 8 900 Ft
Az oldott kén felszívódásával csökken a vérnyomás, javul az anyagcsere, a mozgásszervi problémák csökkennek, gyulladáscsökkentő és porcépítő hatása miatt. Bőrproblémák esetén is ajánlott!

Gyógyiszap masszázs – 30 perc – 15 200 Ft
A masszázs során finomított hévízi gyógyiszapot viszünk fel, a nyaktól a derékig, aminek hatására a gyógyiszap ásványianyag tartalma és a masszázs együtt fejtik ki relaxáló, fájdalom csillapító és közérzet javító hatásukat.


Gyógyiszap fürdő – 20 perc – 9 700 Ft
A hévízi gyógyiszap vízben oldott ásványi anyagai segítenek a görcsoldásban, fájdalomcsillapításban és a méregtelenítést is elősegítik! Kifejezetten ajánljuk egyes nőgyógyászati problémák és bőrgyógyászati panaszok kezelésére. Kellemes, relaxáló kezelés.


Hűsítő gyógyiszap tekercselés – 60 perc – 9 700 Ft
A hévízi gyógyiszapot hűsítő, kámforos krémmel keverjük, amely 3 ízületre adható orvosi vizsgálat nélkül. (Az alábbi testtájak választhatók: vállak, könyökök, kezek, térdek vagy bokák!)


Hévízi iszapgöngyölés – 20 perc – 10 900 Ft
A hévízi gyógyiszappal végzett pakolás, amely 3 testtájra adható orvosi vizsgálat nélkül. Az élményt tovább fokozza, hogy speciális, kellemes hőmérsékletű Soft-Pack® vízágyon történik a kezelés.
(Vizsgálat nélkül az alábbi testtájak választhatók: vállak, könyökök, kezek, térdek vagy bokák!)
A kezelést, minden esetben, anamnézis lap kitöltése előzi meg!

Bambusz masszázs – 40 perc – 15 500 Ft
A masszázs során különböző méretű bambusz rudakat használunk a megfelelő nyomás elérése érdekében. Ennek köszönhetően a mélyizmokra is hat, serkenti a nyirok- és vérkeringést, továbbá oldja az energia blokkokat. Kifejezetten ajánljuk sportolóknak!

 

Time together csomag – 60 perc – 27 500 Ft / 2 fő
Külön erre a célra kialakított, romantikus kezelőnkben zajlik a kezelés, ami tartalmaz egy 30 perces, páros aroma fürdőzést, amit egy illóolajos, relaxáló 30 perces párosmasszázs követ.
A csomaghoz egy üveg pezsgőt adunk ajándékba!

 

 

Gyógynövényes rituálé – 60 perc – 21 800 Ft
A különböző gyógynövényeket különleges pindákba csomagolva, felmelegítve végezzük a rituálét, amit illóolajos egésztest masszázzsal koronázunk meg, a testi-lelki feltöltődésért.

Sörös testpakolás – 30 perc – 18 600 Ft
A sörös testpakolás hatékony anyagcsere serkentő, vérkeringés serkentő, nyugtató és stresszoldó. Ez a kezelés bármilyen bőrtípusra alkalmas, táplálja a bőrt, és segít a jó közérzet fokozásában. Igazi férfi kezelés, a sörimádóknak! Az élményt tovább fokozza, hogy speciális, kellemes hőmérsékletű Soft-Pack® vízágyon történik a kezelés.

+ ajándék egy pohár sör

 

Cleopatra testpakolás – 30 perc – 18 600 Ft
A Cleopatra testvaj pakolásban található kecsketej és a természetes olajok és vajak (édes mandula olaj, szőlőmag olaj, mangó vaj, Kecskevaj) bársonyossá és üdévé varázsolják és friss, üde színt kölcsönöznek a bőrnek. Élje át a kényeztető pihentetést, ahogy régen Cleopátra is! Az élményt tovább fokozza, hogy speciális, kellemes hőmérsékletű Soft-Pack® vízágyon történik a kezelés. + ajándék kecskevajas testápoló

 

Vadgesztenyés pakolás lábakra – 60 perc – 10 900 Ft
Az agyagból, borsmentából és vadgesztenyéből készült pakolás kellemesen hűsít, enyhíti a duzzanatot és a kellemetlen panaszokat. A mentolos ízületbalzsam hatékony segítséget nyújt fájdalmai csökkentésében. Forró nyári napokon is ideális kezelés. Kismamáknak is ajánljuk duzzadt, ödémás lábaikra.

A kavitációs zsírbontás egy olyan elektrokozmetikai eljárás, mely során a kezelőfej magas frekvenciájú ultrahang hullámokat bocsájt ki, egészen a zsírrétegig jut, ahol elfolyósítja a zsírsejteket. A kezelés enyhe hanghatással jár.
A kezelés csak kiegészítője a helyes táplálkozásnak és az aktív életmódnak, nem helyettesíti azt!

 

Kar – 40 perc – 18 200 Ft
Has – csípő – 40 perc – 22 600Ft
Comb – 50 perc – 33 600 Ft

 

Rádiófrekvenciával kombinált kavitációs zsírbontás:
Has – csípő – 70 perc – 34 500 Ft
Comb – 70 perc – 34 500 Ft

+ vákuumos zsírszövet fellazítás – 15 perc – 2 800 Ft

Szolárium
3 perc – 660 Ft
6 perc – 1 320 Ft
9 perc – 1 980 Ft

Érvényes 2023.09.01-től

Az árak változtatásának jogát fenntartjuk.
Időpontegyeztetés, bejelentkezés a Spa recepción

Tel: + 36 83 900 126     

E-mail: spa@bonvital.hu

Wellness kezelések Bonvital módra