Ízelítő SPA kezeléseinkből

MASSZÁZSOK

 

A masszázs jótékony hatásai mellett segít az ellazulásban, relaxáló hatást gyakorol a testre.

Számos klasszikus és különleges masszázsunk mellett szívesen ajánljuk illóolajos masszázsunkat (25 perc – 7.200 Ft, 50 perc – 13.900 Ft).

Az illóolajos gyógyítás hagyománya ősidőkre nyúlik vissza, támogatja és kiegyensúlyozza az immunrendszert és az idegrendszert, valamint az egészségmegőrzésben is fontos szerepet játszik.

A testmasszázs jótékony hatása egy relaxált állapot, mely segít eljutni az öngyógyító folyamatokhoz és visszaállítani az elveszített harmóniát.

ARCKEZELÉSEK

 

SPA részlegünk Adrienne Feller és Germaine de Capuccini termékeket alkalmaz az arckezelések során, mely gyengéd kényeztető hatása garantáltan ellazít mindenkit.

Élvezze különleges drágaköves kényezetésünket, a Rose de luxe mandala rituáléval (60 perc – 16.900 Ft).

Az arckezelés minden bőrtípuson alkalmazható. A damaszkuszi rózsa különleges szépítő erejét, valamint a rózsakvarc és a hegyikristály sejtmegújító, tisztító és regeneráló hatását ötvöztük a Rose de Luxe mandala luxusrituáléban.

MEZOTERÁPIA

 

Szállodánk SPA részlege újabb szolgáltatással bővült, amely egy hatékony és kedvelt gépi kezelés, a személyre szabott tű nélküli mezoterápia.
Ennél az eljárásnál a hatóanyag penetrálódása közel 100% -os. Az eljárás minden korosztály számára alkalmazható az év minden időszakában, bármilyen bőrtípuson.

A kezelést a lehető legjobb eredmény érdekében kúra formájában ajánljuk.

Mezoterápia arc: 13.000 Ft
Mezoterápia arc+nyak: 16.000 Ft
Mezoterápia arc+nyak+dekoltázs: 19.000 Ft

GERMAINE DE CAPUCCINI DERMATECH PEN - KOLLAGÉN INDUKCIÓS TERÁPIA

Új kíméletes dermatech Pen készülékkel (36 mikro tűt tartalmazó kezelőfej) ejtett mikrosérülés, akár több ezer csatornát is képes megnyitni a bőrben az aktiváló hatóanyagok számára. A mikrosérülések azonnal gyógyulnak, a folyamat során felgyorsul a kollagén termelés, melynek eredménye az élettel teli bőr.

A kezelés javallatai: ráncok, hegek, megfáradt élettelen bőr kezelése.

Konzultáció után személyre szabottan állítjuk össze a Vendégünk számára leghatásosabb hatóanyag koktélt.

GYÓGYKEZELÉSEK

 

Bonvital SPA részlegünkön gyógykezelésekre is van lehetőség, melyhez orvosi vizsgálat szükséges. Helyben praktizáló orvosunk a vizsgálat alapján egyénre szabottan állítja össze a kúracsomagot.

Orvosaink a vizsgálat alapján egyénre szabottan állítja össze a kúracsomagot.

Kezeléseinkről bővebb információ itt található. Időpontfoglalásra a spa@bonvital.hu email címen vagy a + 36 83 900 126 telefonszámon van lehetőség.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy Magyarország Kormányának döntése értelmében a 4 milliós beoltotti létszám elérését követően újra megnyithatjuk szállodánkat.

 

A hatályos kormányrendelet értelmében szállodánk csak védettségi igazolvánnyal vagy üzleti célú utazást igazoló dokumentummal rendelkező Vendégeket fogadhat.