Vendégtájékoztató A-Z

Az ablakot és az erkélyajtót csak saját felelősségre nyissa ki!

Kérésre telefontöltőt és nemzetközi használatra alkalmas adaptert biztosítunk.

Szállodánk kiemelten figyel mozgáskorlátozott vendégeink kényelmére, 2 szobánk akadálymentesen kialakított.

Az aktuális programokról kérjük, érdeklődjön a SPA Recepción.

Az Apetite étterem reggelis és félpanziós ellátást biztosít.
Kínálatában a hazai ízek mellett a nemzetközi konyha fogásai is megtalálhatóak.

Nyitva tartás, italfelszolgálás: 07.00- 21.00

Négylábú kedvencükkel érkező vendégeink részére az étkezést a Brix Bistro-ban biztosítjuk.

Kérjük, érdeklődjön a Recepción, vagy hívja az 1-es melléket

Kérésre ágyelőt biztosítunk, kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Egyszemélyes ágy: 90×200 cm
Dupla ágy: 180×200 cm

Szállodánkban három itt töltött éjszaka után cseréljük az ágyneműt, ha ezen felül igényt tart a cserére, kérjük, forduljon a Recepcióhoz vagy tegye az “ágyneműcsere” kártyát az ágyára.

Teremfoglalási vagy egyéb rendezvénnyel kapcsolatos igénye esetén kérjük forduljon értékesítési részlegünkhöz, hívja a 6-os melléket!

Kérésre képeslapot és hozzá bélyeget is vásárolunk Önnek. Kérjük, keresse fel recepciós kollégáinkat, vagy hívja az 1-es melléket.

A szobát 15.00 órától lehet elfoglalni.

Borotva a Recepción igényelhető kérjük, hívja az 1-es melléket.

A különleges kialakítású Brix Bistro egyedi kínálattal, széles borválasztékkal, koktél és desszertkülönlegességekkel, továbbá péntek és szombat este élőzenével várja Vendégeit
A nyitva tartás szezonálisan változhat, az aktuális nyitva tartásról kérjük érdeklődjön a Recepción.
Asztalfoglalás esetén hívja a 4-es melléken a Brix Bistro-t, vagy hívja a +36- 83/900-125 -ös telefonszámot.

A business sarokban számítógép áll Vendégeink rendelkezésére.
Bővebb információért forduljon a Recepcióhoz vagy hívja az 1-es melléket.

Privát rendezvények, családi összejövetelek, koktélpartik és egyéb rendezvények szervezésével kapcsolatban forduljon bizalommal felszolgáló Kollégáinkhoz vagy hívja a 4-es melléket.

A szálloda bejáratánál cipőtisztító gép gondoskodik a cipők tisztaságáról, a szobai gardróbban cipőtisztító szivacs található. A Recepción kérheti térítésmentes cipőtisztító szolgáltatásunkat, hívja a Recepciót 08:00-16:00 között az 1-es melléken.

Recepciós Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre repülő- vagy vonatjegyek foglalása, autókölcsönzés, limuzinok bérlése vagy színházjegyek vásárlása esetén.
Kérjük, hívja az 1-es melléket.

Csomagküldési szolgáltatásunk a Recepción rendelhető, kérjük, hívja az 1-es melléket.

Kollégáink készséggel nyújtanak segítséget csomagok szállításában. Kérjük, hívja a Recepciót az 1-es melléken.

A fürdőszobában igény esetén csúszásgátló szőnyeget tudunk biztosítani, kérjük, hívja az 1-es melléket.

Magyarországon minden zárt légterű közösségi helyen tilos a dohányzás, így szállodánkban is. A dohányzásra kijelölt helyekkel kapcsolatos információért kérjük, hívja az 1-es melléket.

A hévízi kisvasút menetrend szerint közlekedik a városban. Megállója a szállodától 50 m-re található. Érdeklődjön Recepciónkon a menetrendről és az útvonalról!

Ébresztés az 1-es melléken igényelhető

Az egregyi borozók és vendéglők Hévíz közvetlen szomszédságában találhatóak, ahol helyben termelt borokat kóstolhatnak Vendégeink.

Szállodánk parkolójában 2 autó töltésére alkalmas elektromos autótöltő került elhelyezésre, melyek térítés ellenében használhatók. Kérjük, érdeklődjön a Recepción vagy hívja az 1-es melléket.

A szobákban 220V hálózati váltóáram csatlakozó található.
220/110V-os áramátalakító a Recepción igényelhető, kérjük, hívja az 1-es melléket.

Elsősegély nyújtási és életmentési ismeretekkel bíró szakszemélyzet rendelkezésre áll, kérjük, hívja a SPA recepciót az 5-ös melléken.

Korlátozott számban, térítésmentesen kölcsönözhető vagy megvásárolható a Recepción. Kérjük, hívja az 1-es melléket.

Ételallergiáját, speciális étkezési igényét kérjük, jelezze az Étteremben, vagy hívja a 4-es melléket.

Lásd: „Apetite étterem”. Asztalfoglalás esetén kérjük, hívja a 4-es melléket

A gyorsított kijelentkezés lehetőségéről kérjük, érdeklődjön a Recepción az 1-es melléken.

Amennyiben a szállodában való tartózkodása alatt ünnepli születésnapját vagy évfordulóját, kérjük, tájékoztassa Recepciós kollégáinkat, akik mindent megtesznek azért, hogy ez a nap felejthetetlen legyen.

Vendégeinknek lehetőségük van a szállodát és a Szent András Reumakórházat összekötő hídon át a fedett fürdőbe ellátogatni és a gyógyvizes medencéket igénybe venni. Jegyek a fedett fürdőben vásárolhatók. Kérjük, érdeklődjön az 1-es melléken.

Szállodánk kizárólag 14 év feletti vendégeket fogad.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban forduljon a Recepcióhoz, vagy hívja az 1-es melléket.

A Gyógyászat alsó szintjén található fitneszterem korszerű berendezésekkel várja látogatóit. Nyitva tartás: 8.00-20.00. További információért kérjük, hívja az 5-ös melléket.

fogászati állapotfelmérésért és egyéb fogászati problémával kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Fürdőszobai szék igénylése esetén kérjük, hívja az 1-es melléket.

Gondnoknőnk készséggel áll rendelkezésére, amennyiben további párnákra, takarókra, vállfákra lenne szüksége. Kérjük, hívja az 1-es melléket.

A gyógyászati és wellness kezelések időpontjával kapcsolatban kérjük, érdeklődjön a SPA Recepción nyitvatartási időben. További információkért hívja az 5-ös melléket.

Információért kérjük, hívja a Recepciót az 1-es melléken.

Hajszárító minden fürdőszobában található, illetve a SPA recepción igényelhető.

Számtalan kulturális eseményre értékesítünk jegyet az egész év folyamán. Bővebb információért vagy jegyvásárlással kapcsolatban kérjük, forduljon a Recepcióhoz, hívja az 1-es melléket.

A háziállatok napidíj ellenében, előzetes bejelentés esetén szállásolhatóak el szállodánkban. A Kutyabarát etikett megtalálható a Recepción.

Négylábú kedvencükkel érkező vendégeink részére az étkezést a Brix Bistroban biztosítjuk.

Amex, Eurocard, MasterCard, Maestro és Visa kártyákat, illetve Szép kártyát fogadunk el.

A szobákban, közösségi terekben és a Brix Bistroban térítésmentes vezeték nélküli internetkapcsolat áll Vendégeink rendelkezésére. Kérjük, a szállodai internethez a„Hotel_Bonvital”-t, a Brix Bistro-ban a Brix Bistro hálózatot válassza. Az aktuális WiFi jelszóról érdeklődjön a Recepción. Amennyiben segítségre van szüksége, hívja az 1-es melléket.

Írószereket, papírokat és borítékot a hotelmappában talál. Ha több papírra vagy írószerre van szüksége, kérjük, forduljon a Recepcióhoz az 1-es melléken.

Amennyiben jeget szeretne kérni, hívja a Szobaszervízt a 3-as melléken.

Amennyiben bármilyen problémával találkozik, kérjük, hívja a Recepciót az 1-es melléken, vagy akassza ki az erre alkalmas kilincskártyát, feltüntetve a hibát.

Kávé- és teáskészlet a TV szekrényben, a Minibár mellett található.

Lakosztályainkban kávégépeket helyeztünk el, melyek vízforraló funkcióval is bírnak.
Használatához szívesen nyújtunk segítséget, kérjük, hívja a Recepciót az 1-es melléken.

Kerékpár- és nordic walking botbérléssel kapcsolatban hívja a Recepciót az 1- es melléken.

Egyéni vendégek és csoportok részére egyaránt 11.00 óráig tart a kijelentkezés. Ha szívesen élvezné szállodánk szolgáltatásait 15.00 óráig, érdeklődjön Recepciónkon a késői kijelentkezés lehetőségéről. Kérjük, hívja az 1-es melléket.

A Gyógyászat első szintjén található a kozmetika és szépségszalon. Szolgáltatási brossúránkat megtalálja SPA részlegünkön, weboldalunkon.
Időpontfoglalás esetén hívja a SPA Recepciót nyitvatartási időben az 5-ös melléken.

Amennyiben lázmérőre van szüksége kérjük, forduljon a Recepcióhoz. Hívja az 1-es melléket.

Minden szoba légkondicionált, a falon egyéni hőfokszabályozó panel található.
A bal alsó gomb megnyomása a ki/bekapcsolás. A hőfokszabályozó gombok egyszeri megnyomásával a hűtés/ fűtés ikon villogni fog, majd a ki/bekapcsoló gombbal ki lehet választani a hűtés(hópehely) vagy fűtés(láng) funkciót. Jobb alsó gombbal a ventillátor erősségét lehet beállítani, vagy az automata rendszert ki/bekapcsolni. A jobb oldalon lévő fel és le gombbal a hőmérséklet fokát lehet szabályozni. Alap szobahőmérséklet 23.0 fok, ha a hőfokot ennél feljebb állítjuk, a fűtőrendszer indul el automatikusan, ha ennél lejjebb, a hűtőrendszer kapcsol be.
Fontos! Ha az ablakot a légkondicionáló berendezés használata közben kinyitjuk, 5 perc után automatikusan kikapcsol. Az ablak becsukása után visszakapcsol.

Szobáink mindegyike minibárral felszerelt, több fajta üdítővel és szeszes itallal, melyek térítés ellenében fogyaszthatóak. További megrendelések esetén kérjük, hívja a Szobaszervízt a 3-as melléken.

A mosatási lista megtalálható a gardróbszekrényben. Mosatási igénye leadásához kérjük, hívja az 1-es melléket. Különleges igények esetén (expressz tisztítás) kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Hévízen és környékén – hétfő kivételével – leggyakrabban 10.00-18.00 között tartanak nyitva. További részletekért kérjük, hívja a Recepciót az 1-es melléken.

Amennyiben bármilyen műszaki problémát tapasztal, kérjük, jelezze a recepción, vagy hívja az 1-es melléket.

Ha nem szeretné, hogy a takarítással megzavarjuk pihenése közben, kérjük helyezze a „Ne zavarj!” kártyát az ajtó külső kilincsére.

Amennyiben orvosi segítségre van szüksége, kérjük, forduljon a Recepcióhoz. Hívja az 1-es melléket.

A recepción térítésmentesen igényelhető.

Fedett mélygarázsunk és parkolónk napidíj ellenében áll Vendégeink rendelkezésére. Igény esetén kérje kollégáink segítségét a parkolásnál.
Bejelentkezéskor ideiglenesen használja express parkolóhelyünket. További információért kérjük, forduljon a Recepcióhoz, hívja az 1-es melléket.

A parkolóban és a mélygarázsban elhelyezett gépjárművekben és az azokban elhelyezett tárgyakban keletkező bármiféle kárért (ideértve például, de nem kizárólag: a gépkocsi feltörést és a gépkocsiban lévő bármely tárgy eltulajdonítását; a gépjármű ellopását; természeti jelenség okozta károk) a Szolgáltató a felelősségét kizárja.

Próbálja ki különleges párnáinkat, melyekről bővebb információt a szobában található tájékoztatóban talál.  További információkért kérjük, keresse a Recepciót az 1-es melléken.

Piperecikkek, fogkefe és fogkrém a Recepción vagy az 1-es melléken igényelhető.

A televízión keresztül digitális rádióállomások foghatóak. A rádióadókról a televízió csatornalistán talál információt.

Recepciós Kollégáink a hét minden napján, a nap 24 órájában rendelkezésére állnak. A Recepciót az 1-es melléken éri el.

A reggeli a földszinten, az Apetite étteremben kerül felszolgálásra 7.00 és 10.00 között. Ha a szobában kívánja elfogyasztani reggelijét, kérjük, töltse ki a szobaajtó belső oldalán található reggelikártyát és akassza az ajtó külső kilincsére legkésőbb aznap reggel 6.00 óráig vagy hívja a szobaszervízt a 1-es melléken.

Hosszabbítási igényével vagy további foglalásával kapcsolatban kérjük, keresse értékesítési csapatunkat a 6-os melléken.

Szállodánkkal, valamint a Service 4 You további szálláshelyeivel kapcsolatos információért keresse fel honlapunkat (www.service4you.hu), keresse kollégáinkat a recepción vagy az 1-es melléken.

A testi-lelki feltöltődésért látogasson el SPA részlegünkre! Úszómedencével, jacuzzival, szaunával, gőzfürdővel, sótéglákkal kirakott infraszaunával és trópusi zuhannyal várjuk Vendégeinket .Wellness- vagy gyógykezeléseinkkel kapcsolatos információért kérjük, hívja az 5-ös melléket nyitvatartási időben. Aktuális nyitva tartásunk itt olvasható.

A SPA Recepció nyitva tartása eltérhet a Wellness részleg nyitva tartásától. Aktuális nyitva tartásunk itt olvasható.

Fitnesztermünk 8.00-től 20.00 óráig tart nyitva. További sportprogramokkal kapcsolatban kérjük, forduljon a SPA Recepcióhoz az 5-ös melléken nyitvatartási időben.

Kérjük, forduljon a Recepcióhoz az 1-es melléken.

Szállodai fogyasztásait kérésére szobaszámlájára írjuk, melyet egy összegben, szállodai itt-tartózkodása végén rendezhet.

Szállodánk nem vállal felelősséget a szobákban szabadon hagyott értéktárgyakért. Javasoljuk, hogy értékeit a szobában lévő széfben helyezze el. A széfhasználati útmutatót megtalálja a széf belsejében. A recepción található központi széf is Vendégeink rendelkezésére áll. Probléma esetén hívja az 1-es melléket.

A szobák ajtaja mágneskártyával működik. A kártyák az utazás napján 11.00 óráig érvényesek. Kérjük, hogy a kulcskártyát ne tartsa mobiltelefonja, személyi számítógépe vagy bankkártyája mellett, mivel ezek befolyásolhatják annak működését.

Extra takarításért, takarókért, párnákért, lepedőkért és fürdőszobai csúszásgátló szőnyegért kérjük, hívja a Recepciót az 1-es melléken. A napi takarítás általában délután történik. Az ágyneműt és törölközőt környezetvédelmi okokból háromnaponta cseréljük. Amennyiben eltérő igényei lennének, kérjük, hívja a Recepciót az 1-es melléken.

Kollégáink 07.00 és 21.00 óra között állnak rendelkezésre. A szobaszervíz menü a szobában található. Speciális diéta esetén Séfünk örömmel elkészíti az Ön igényeinek megfelelő ételt. Kérjük, hívja a 4-as melléket.

A városban zajló kulturális eseményekkel kapcsolatos felvilágosításért, helyfoglalásért és jegyekért kérjük, forduljon a Recepcióhoz. Hívja az 1-es melléket.

A Recepció készséggel áll rendelkezésére bármilyen utazással kapcsolatos foglalás és visszaigazolás ügyében. Hívja az 1-es melléket.

Szállodánkban kártya-, és társasjátékok is igényelhetőek, kérjük, érdeklődjön a Recepción.

Kívánsága szerint a gondnoknő további takarókkal és párnákkal látja el Önt. Kérjük, hívja az 1-es melléket.

Kérjük, forduljon a Recepcióhoz bármilyen elveszett vagy megtalált tárgy ügyében, vagy hívja az 1-es melléket

Taxi, transzfer és limuzin a recepción rendelhető, kérjük, hívja az 1-es melléket.

Városi, belföldi, európai és tengerentúli telefonszámok a szobából közvetlenül hívhatóak. Külső telefonszám hívásához kérjük, nyomja meg a 0 gombot majd üsse be a telefonszámot. Pl: 00683900120.
Ha másik szobába szeretne telefonálni, nyomja meg a 8-as gombot, majd üsse be az elérni kívánt szoba számát.
További információért kérjük, hívja a Recepciót az 1-es melléken.

Magyar és nemzetközi adók széles választéka áll Vendégeink rendelkezésére. A csatornák pontos listájáról a televízió csatornalistáján tájékozódhat.

Az ingyenes városi térképek a Recepción igényelhetőek.

Kérjük, érdeklődjön a recepción, vagy hívja az 1-es melléket.

Kedvezményes belépőjegy vásárlása esetén kérjük, keresse a Recepciót, ahol a szállodától 100 méterre található tófürdőhöz kapható jegyekről tájékoztatják Kollégáink.

A távolsági buszok a szállodától 200 méterre található buszpályaudvarról, míg a vonatok Keszthelyről indulnak. További információkért kérjük, forduljon a Recepcióhoz, vagy hívja az 1-es melléket.

A környezettudatosság jegyében a törölközőt 3 itt töltött éjszaka után cseréljük. Amennyiben ennél gyakoribb törölközőcserét szeretne, díj ellenében lehetséges. Kérjük, hívja a Recepciót az 1-es melléken

Pihentető alvásához kérésre megágyazunk a szobájában 18:00 és 20:00 óra között.
A szolgáltatás igénybevételéhez kérjük, használja az „Ágyazás” kártyát, és függessze ki a szoba kilincsére délután 15:00 óráig.

A legközelebbi vészkijáratot, illetve a menekülési útvonalat megtalálja a szoba bejárati ajtaján elhelyezett alaprajzon. Kérjük, bejelentkezés után szánjon időt a legközelebbi vészkijárat beazonosítására. Minden vészkijárat jól láthatóan fényjelzett és felirattal ellátott. Az épületben füstjelző és riasztó berendezés működik.

Január 1. (Újév), március 15. (az 1848-as Forradalom és szabadságharc Ünnepe),
Nagypéntek, Húsvét, Húsvét Hétfő, május 1. (a Munka Ünnepe), Pünkösd, augusztus 20. (Államalapítás Ünnepe),
október 23. (az 1956-os Forradalom Ünnepe), november 1. (Mindenszentek Napja), december 25-26. (Karácsony).

A Minibár mellett tartálható a szobájában.

Segítségért és információért kérjük, hívja Recepciónkat az 1-es melléken.

A Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz belvárosában, a sétálóutcában található.
Kérjük, érdeklődjön az üzletek nyitva tartásáról és szolgáltatásairól a Recepciónkon.

A vacsora a földszinten, az Apetite étteremben kerül felszolgálásra 18.00-21.00 óra között.

A büfévacsora a’ la carte vacsorára cserélhető Brix Bistronkban (7.273,- Ft értékben, kivéve főszezonban).

Biblia a Recepción igényelhető. A környékbeli vallási helyekkel kapcsolatos információért kérjük, hívja az 1-es melléket.

Hévíz és környéke minden korosztály számára változatos programlehetőségeket kínál. További információért kérjük, forduljon a Recepcióhoz az 1-es melléken.

Kérjük, forduljon a Recepcióhoz az 1-es melléket tárcsázva.

A varrókészlet a szekrényben található.

Szállodánk vasalási szolgáltatást kínál vendégei számára („Mosás, vasalás, vegytisztítás” menüpont).
Térítésmentes vasaló igényléséért kérjük forduljon a Recepcióhoz az 1-es melléken.

Váza a Recepción igényelhető, kérjük, hívja az 1-es melléket.

Biztonsága érdekében kérjük mindig ellenőrizze, hogy a bejárati ajtó megfelelően bezáródott-e.

Amennyiben elveszítené bankkártyáját vagy csekkfüzetét, kérjük, azonnal jelentse be a bankjánál vagy kérjen segítséget a Recepción, továbbá tegye meg a bejelentést a legközelebbi rendőrkapitányságon is. Egyéb lopás esetén (úti okmányok, kamera, mobiltelefon, egyéb érték) szintén tegye meg az esemény bejelentését a
rendőrkapitányságon. A rendőrségen kapott jegyzőkönyvi másolatot használhatja az okmányok pótlásaként,illetve a biztosító felé.

Fenyegető veszély esetén kérjük, hívja az 1-es melléket.


Fontos segélykérő számok:
• Általános segélyhívó szám: 112
• Rendőrség: 107
• Tűzoltóság: 105
• Mentők: 104

Az alábbi esetekben kérjük, keresse a Recepciót (1-es számú melléklet)


• sürgősségi orvosi ellátás
• éjszakai és hétvégi fogorvosi ellátás
• éjszakai és vasárnapi gyógyszertár
• üzemzavar elhárítás

Virágrendelési igényét kérjük előző nap jelezze személyesen a Recepción vagy hívja az 1-es melléket. 

Személyre szabott szolgáltatások kapcsán kérjük, keresse kollégáinkat a Recepción vagy hívja az 1-es melléket.

Wellness részlegünk minden nap 8.00 és 20.00 között tart nyitva.

A Bonvital SPA-ban található Wellness Bar házi készítésű frissítő italokkal várja Vendégeit minden nap 8.00 és 20.00 között.